Horecamateriaal voor de warme keuken

Zowel voor restaurants als hotels en grootkeukens bieden wij een groot aanbod horeca machines van A-merken. Ovens, stoomovens, vaatwassers, friteuses, toasters … u kan het bij ons allemaal bestellen. We leveren de producten bij u en zorgen voor de plaatsing indien nodig. Ook een goede dienst-na-verkoop is bij ons een garantie. Als horeca-zaak, vakantiewoning, B&B, rusthuis of school is het belangrijk te kunnen rekenen op een hersteldienst wanneer het dringend is. Bij Friegel horecamateriaal kan u daarop rekenen. Wij bieden een 24u/24 u service voor onze klanten, zo blijft u nooit in de kou staan.

U kan steeds terecht in onze winkel in Langemark. Online bestellen kan ook via onze online bestel-pagina.  Hebt u vragen, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

We verdelen onder meer volgende merken:

Leventi

Een ruim aanbod stoomovens, combi-ovens, grillovens, compacte ovens, back-off ovens... Leventi biedt het allemaal aan topkwaliteit.

Pitco friteuses

Pitco biedt een ruim aanbod professionele friteuses voor de horeca, toestellen met 1 of meerdere friteuses naast elkaar. Zowel toestellen op gas als elektrisch zijn verkrijgbaar bij Pitco.

Bourgeat

Ontwikkeld hoofdzakelijk producten om etenswaren op temperatuur te houden of opnieuw op te warmen zonder verlies van smaak. Warmhoudkasten, warmhoudvitrines, opwarmkasten, isotherme bakken …

Unox

De ovenspecialist… zowel brood- en patisserie-ovens als stoomovens, bakovens, grillovens … Voor iedere kok een oven op maat. Verschillende formaten aangepast aan uw keuken en uw couverts. Friegel geeft advies om de juiste keuze te maken. 

CaterChef

Biedt een breed gamma kleine keukentoestellen voor professioneel gebruik. Losstaande inductiekookplaten, toasters, grillovens, pastakokers, bain-marie-toestellen, eierkokers … noem maar op. Bent u als hotel op zoek naar een één of meerdere toestellen om uw ontbijtbuffet uit te breiden? Kies voor een eierkoker of toaster van CaterChef! 

Rhima

Met het afwasapparatuur van Rhima bent u steeds verzekerd van propere vaat. Vaatwasmachines voor pannen en gereedschap, glazen, borden, bestekvaatwassers, vaatwassers voor dienbladen, doorschuifvaatwassers … Rhima biedt het allemaal met een perfecte service na verkoop!

Polar

Een groot aanbod koelkasten en diepvriezers voor ieder gebruik. Bij Polar vindt u de koeling die u zoekt aan een interessante prijs. Wijnkoelkasten, koelvitrines, snel-koelers, ijsmakers, drankdispensers … Polar Refrigerator biedt het allemaal

 

Liebherr

Inbouw en vrijstaande koelkasten voor particulier en professioneel gebruik. Diepvriezers en koel/vriesinstallaties als ook diepvrieskisten in vele formaten. Wijnkoelers voor thuisgebruik en professioneel gebruik.